Oldalainkon cookie-kat használunk,hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed. Erről valamint a személyes adataid kezeléséről és az azzal kapcsolatos jogaidról a következő linken találsz tájékoztatást :  további információk

Rendben
Menü

Koronavírus - szállítási kiegészítés

Szállítási tájékoztató kiegészítés
A március 16-án bejelentett korlátozások kapcsán szeretnénk megerősíteni, hogy a 
FOXPOST  és DPD kiszállításokat továbbra is zavartalanul bonyolítja.

Az országos tisztifőorvos nyilatkozata alapján postai küldemény átadása nem minősül szoros kontaktusnak, nem rejt többlet kockázatot.
A csomagok, az ügyfelek valamint a dolgozók biztonsága továbbra is elsődleges szempont ezért speciális biztonsági intézkedéseket léptettek életbe szállító partnereink azért, hogy minimalizálják az emberekkel történő érintkezést és így a fertőzésveszély kockázatát.

Koronavírus miatti rendkívüli intézkedések Foxpost

  1. A Foxpost az Automatáit folyamatosan tisztítja, fertőtleníti. Minden futár rendelkezik megfelelő fertőtlenítőszerrel
  2. Automatás átvétel továbbra is emberi érintkezés mentes így az esetleges fertőzésveszély kockázata minimális 
  3. Futárjaink kesztyűben és szájmaszkban dolgoznak (maszkok beszerzése folyamatos, de tapasztalunk hiányt)
  4. Távolságtartás: futárjaink más emberekkel történő érintkezését minimálisra csökkentettük
  5. Autóink rakterét is minden nap fertőtlenítjük
  6. Raktárosaink és futárjaink elkülönített zónákban dolgoznak, így itt sem kerülnek kontaktusba a kollégák.
  7. Vevőszolgálatunk home office-ból működik zökkenőmentesen

Koronavírus miatti rendkívüli intézkedések DPD

A DPD group mint a kiscsomagszállítási piac vezető szereplője, a koronavírus elterjedése és az ennek következtében hozott hatósági intézkedések miatt kialakult helyzet enyhítésében aktív szerepet kíván betölteni.

A megfogalmazott célunk elérése érdekében konkrét lépéseket tettünk, hogy minden ember egészségét megvédjük és a szolgáltatásunk színvonalát fenntartsuk:

1.A csomagok átvételét igazoló aláírás helyett lehetőség van a személyi igazolvány bemutatására, aminek utolsó 4 karakterét futár kollégáink rögzítik az aláírás helyettesítésére.
   Kérjük, a futár megérkezése előtt készítsék elő személyazonosító okmányukat a gyors csomagkézbesítés érdekében, amennyiben ezt az azonosítási módot választják.

2. Folyamatosan tájékoztatjuk kollégáinkat a higiéniai szabályok fokozott betartására az Egészségügyi Világszervezet ajánlásai alapján, különös tekintettel a rendszeres kézfertőtlenítés fontosságára.

3. Koronavírus gyanús esetekben a hatóságok ajánlásait követjük minden esetben, mind a dolgozók elkülönítése, mind pedig a helyiségek fertőtlenítése tekintetében.

4. A kiscsomag szállítási tevékenység Magyarországon jelenleg nincs korlátozva.

5. A DPD group futárjai alapvetően nem viselnek maszkot. Dr. Müller Cecília, országos tisztifőorvos nyilatkozata alapján postai küldemény átadása nem minősül szoros kontaktusnak, nem rejt többlet kockázatot.

6. Munkatársaink mindenhol a legnagyobb elkötelezettséggel dolgoznak, hogy a nehéz helyzet ellenére is mindenhol fenntartsuk a szolgáltatási színvonalunkat, ahol ez lehetséges.

 

RENDELJ ONLINE, FIZESS BANKKÁRTYÁVAL

ÉRINTKEZÉSMENTESEN